Gelukkig vermoeid – Aflevering 32

Vandaag zijn we 10 jaar getrouwd, wat een feestje was dat zeg 😉 Nu maken we er weer een feest van!

De vermoeidheid slaat ook bij de kinderen toe, die vallen zomaar op schoot in slaap (na de lunch)

Alle plaatjes er op gelegd, best een puzzelstukje. Toen ik een paar weken terug riep ‘mooie grote platen’ wist ik niet wat ik nu weet… Handzame plaatjes zijn veel… handzamer! Wat een grote onhandelbare krengen zeg, til die maar even naar binnen om op maat te zagen.

Sverre heeft vandaag voor het eerst gefietst op een fiets met trappers en dat ging best goed. Lekker temperamentje, want als het even niet lukt smijt hij alles direct op de grond. Maar als het wel lukt is hij zo trots als een pauw!

Comments

  1. David Stomph

    Ja, kinderen zien opgroeien is een plezier en het nieuwe huis en de nieuwe buurt zijn echt fantastisch voor de mannen. Leuk dat je leest, geeft weer moed om door te schrijven!

Comments are closed.